Online angolfelkészítés
06-30-307-6102
gaborivett

Vélemények

Ezen az oldalon tanulóim véleményei olvashatók. Ezúton is kérem kedves ügyfeleimet, hogy a lap alján látható űrlap segítségével néhány mondatban írják le az óráimon szerzett tapasztalataikat, és észrevételeiket, javaslataikat. Köszönöm!

Ügyfeleim eddigi bejegyzései:

Ivettre az interneten való keresgélés során bukkantam. Kicsit féltem, mert már volt rossz tapasztalatom, online tanulással kapcsolatban. Ivett az első órán jelezte, hogy van esélyem a felsőfokú nyelvvizsgára, ha komolyan veszem a tanulást. Az órák mindig pontosan a megbeszélt időpontban kezdődtek. Rugalmasan alkalmazkodott az időbeosztásomhoz. A feladatokat folyamatosan küldte, javította, értékelte a nyelvvizsgakövetelményeknek megfelelően. A hibákat rendszeresen megbeszéltük. Sokat fejlődött az angol tudásom, szókincsem és a beszédkészségem általa. Az órák jó hangulatban teltek, Ivett mindvégig nagyon kedves és közvetlen volt. Határozottsága pedig hozzájárult, hogy a nyelvvizsgám a kitűzött időpontban sikerült.
Mindenkinek bátran merem ajánlani Ivettet.
Fazekas Vanda 2021. 12.30

Fazekas Vanda - 2021.12.30.

* * *

Angol C1-es felsőfokú nyelvvizsgára kerestem elsősorban felkészítő tanárt, de Ivett ezzel együtt az emelt angol érettségire is felkészített. Több hónapon keresztül jártam hozzá, rengeteget fejlődtem minden téren. Mindig sikerült mindkettőnknek jó időpontokat találni, Ivett időbeosztása nagyon rugalmas. Odafigyelt az iskolai kötelezettségeimre is, így a felkészülés gördülékenyen telt. Bátorító szavai és a pozitív hozzáállássa is szerepet játszott abban, hogy a BME nyelvvizsgám elsőre sikerült!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Kiss Ivett - 2021.08.19.

* * *

Online megoldást kerestem felsőfokú angol nyelvvizsgára és emelt érettségire való felkészülésre. Ivett személyében mindkét feladatra megtaláltam a megfelelő tanárt. Az órái célravezetőek, gördülékenyek voltak és az én időbeosztásomat, tempómat figyelembe véve történtek. Fiatalos lendületének és az általa választott modern témáknak köszönhetően gyorsan haladtunk. Rengeteget fejlődtem írásban, szóban, valamint a szókincsemet is erős emelt szintre fejlesztettük. Ezáltal megfelelő önbizalmat szereztem, hogy bármilyen helyzetben megfelelően használjam az angol nyelvet. Elsőre sikeres BME C1 nyelvvizsgát tettem!
Néhány hónappal később az emelt szintű angol érettségire való felkészüléshez ismét Ivetthez fordultam, aminek köszönhetően pár hetes felkészülés után 91%-os érettségit írtam.

Bátran ajánlom mindenkinek, aki érettségire, nyelvvizsgára keres felkészítő tanárt!

Temlén Máté - 2021.05.28.

* * *

Ha egyetlen szóval le kellene írnom a felkészítő órákat, azt hiszem annyit mondanék, hogy célravezető. Én magam 9 éve tanulom az angol nyelvet, azonban a kommunikációs készségeim miatt nem éreztem elég nagy bátorságot ahhoz, hogy egyedül megbírkózzak az Origó B2 típusú nyelvvizsga szóbeli részével. Szükségesnek éreztem egy képzettebb felkészítő tanár segítségét és azt hiszem az Ivettnél töltött órák nagyban hozzásegítettek az eredményemhez. Egy nehezen megnyíló személynek mondhatom magam, akin elég könnyen eluralkodik a pánik akármilyen vizsgahelyzetben, ami verbális megnyilvánulást kíván meg. Eleinte így történt ez Ivettnél is, azonban az órák haladtával egyre inkább kezdtem feloldódni. Az órák kellemes hangulatban teltek, Ivett rengetegszer segített javítani a hibáimon és hasznos tanácsokkal látott el.
S bár nehéz helyzetben voltam, hiszen minél hamarabb meg kellett szereznem ezt a nyelvvizsgát, valamint iskolaidőben jártam hozzá, ennek ellenére azt kell mondanom, hogy megért minden egyes percet.
Ivettet sem tántorította el az, hogy időszűkében voltunk, sőt céltudatosan és lelkiismeretesen igyekezett felkészíteni a lehető legjobban. Helyettem is hitt bennem, amikor elbizonytalanodtam, ami számomra egy nagy megnyugvást adott. Minden lényeges dologra kitért, személyes tapasztalatokat is megosztott velem, melyek által felkészültebben tudtam nekiindulni a vizsgának.
Mindezeknek köszönhetően sikeresen meglett a nyelvvizsgám, amiért most is hálás vagyok, hiszen az ő segítsége nélkül őszintén képtelennek gondoltam szavakká formálni a gondolataimat.
Bárkinek tudom ajánlani, aki eredményes nyelvvizsgát szeretne és esetleg kissé bizonytalan magában, mert nem csak egy jól képzett, komoly szakmai tapasztalatokkal rendelkező tanárról van szó, hanem egy lelkiismeretes, kedves és odafigyelő emberről is!
Teleki Emese - 2020.01.12.

* * *

Én is szeretnék pár pozitív véleményt megosztani a jövendőbeli tanulni vágyókkal. 10 éve tanulok angolt és az iskolában nem éreztem elegendőnek tudásomat a vizsgára , ezért úgy éreztem hogy megpróbálom Ivettnél az angol nyelvvizsgára való felkészítést. Nagyon sok jó véleményt hallottam már róla, ezért el kezdtem járni a magán óráira. Kedves , vidám de persze szigorú tanárnőt ismertem meg benne aki mindig alkalmazkodott a hangulatomhoz és buzdított a szorgalmas munkára .Több hónapig jártam hozzá órákra amik elég intenzívek voltak és sokat gyakoroltunk. A hibáimat mindig meg tudtuk beszélni és kijavított aminek meg is lett az eredménye. Nem is gondoltam volna hogy két hónap alatt ilyen szinten fel tudott készíteni a nyelvvizsgára. A sok munka , gyakorlás és Ivett szakmai tudása meghozta az eredményt. Nyár végén angolból sikeres középfokú C típusú komplex nyelvvizsgát szereztem. Aki szeretne sikeres és eredményes nyelvvizsgát azoknak csak ajánlani tudom Ivettet. ( Jalecz Anna)
Jalecz Anna - 2019.11.30.

* * *

Középiskolában kezdtem angol óraára járni Ivetthez. C típusú Rigó utcai nyelvvizsgára segített felkészülni. Az órák mindig jó hangulatban teltek
Kovács Adrienn - 2019.11.14.

* * *

Egészen gyerekkorom óta ismerjük egymást Ivettel, így az angol nyelvvizsga felkészítés előtt számomra nem is volt kérdés, hogy Hozzá fogok eljárni angol nyelvvizsga felkészítésre. A célom a Rigó utcai angol középfokú C típusú nyelvvvizsga letétele volt.
Nyelvi tagozatos középiskolába jártam, de elengedhetetlen volt, hogy a nyári szünetben is megfelelően készüljek.
Ivett tanítási módszeréről azt mondhatom, hogy stuktúrált és alapos. Először a nyelvtani alapokkal, olvasással kezdtünk, majd rengeteg ismétlés és gyakorlófeladat/házifeladat után folyamatosan komplexebbé váló nyelvvizsgafeladatokat oldhattam meg.
Ivett minden fordításom és feladatmegoldásom, házifeladatom lelkiismeretesen átnézte és a vétett hibáimat megbeszéltük, érthetően elmagyarázta, hogy miért úgy a helyes. kellőképpen "szigorúan" is fogott, hiszen nyári szünetben a diáknak mindenhez van kedve, csak épp tanulni nem. :) Az ilyen eseteket kitűnően észlelte és sikeresen motivált a tanulás és gyakorlás megfelelő folytatására.
Meg is lett az eredménye, hiszen a nyár végén sikeres angol középfukú nyelvvizsgát tettem, elég magas százalékokkal. Sem az írásbeli rész, sem pedig a szóbeli nem volt gond és tényleg igen jól sikerült.

Bárkinek szívesen ajánlom Ivettet, legyen szó akár nyelvvizsga, akár érettségi felkészítésről. A magas szakmai színvonal mellett, egy abszolút kedves és jó kedélyű tanárral fog készülni, így élmény lesz a tanulás. :)
(Komló Emese)
Komló Emese - 2019.11.13.

* * *

Új bejegyzés írása

Feladó neve: *
E-mail cím:

Vélemény (max. 500 karakter):

Ellenőrző kód megadása: *
Kérjük másolja be a képen látható számsort a fehér mezőbe!

Security Code

Gábor Ivett

Online angolfelkészítés

Telefon: 06-30-307-6102
E-mail: ivett@angolfelkeszites.hu
Skype: gaborivett
Facebook-oldal »