Online angolfelkészítés
06-30-307-6102
gaborivett

Angol online óratípusok

Angol érettségire felkészítés online

Angol nyelv közép- és emelt szintű vizsgáihoz online skype-os felkészítés, első sorban a hiányosságok pótlásával, majd az érettségi feladatok gyakorlásával és a vizsgatechnikák megismerésével. A közép-, és emelt szintű szóbeli témakörök részletes átbeszélésével, majd vizsgafeladatok gyakorlásával történik a szóbeli felkészülés.

Utazási, turisztikai angol online

Mindazoknak, akik utazni szeretnek, de az angol nyelvtudások nem elengendő és nem szeretnék zsebszótárral a kezükben bejárni úticéljukat, így a nyaralás élvezhetőbbé válik. Utazáshoz szükséges angol kifejezések, szókincs és mondatok megtanulása és használata, gyakorlása szituációkon keresztül és hanganyag támogatással, beszédközpontú órák által.

Nyelvtani rendszerezés online

A megelőző tanulmányokra alapozva egy nyelvtani szintfelmérést követően a hiányosságok bepótlása különböző anyagok felhasználásával, személyreszabottan, hogy többet ne jelentsen gondot az angol nyelvtan magabiztos használata. Alap-, közép,- és felsőfokon.

Angol szintentartás online

Azoknak ajánlom, akik jelenleg nem használják angol tudásokat, de fent szeretnék tartani azt szóban (társalgás) és írásban egyaránt. Az érdeklődési körnek megfelelően választott témakörök alapján.

Általános és középiskolai online angol korrepetálás

Az iskolában használt tankönyv tananyagának követésével gyakorlás, elmagyarázás, szórakoztató feladatok felhasználásával.

Gábor Ivett

Online angolfelkészítés

Telefon: 06-30-307-6102
E-mail: ivett@angolfelkeszites.hu
Skype: gaborivett
Facebook-oldal »